seyedrezabazyar>

مشاور تحصیلی احسان افشارمنش

++این مطلب توسط احسان افشارمنش تهیه و نشر گردیده است++
مشترک روزنامه مشاورین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
یادداشت سردبیر

زکات علم، نشر آن است!

دوستان و همراهان عزیز:
کلام آغازین را از مدیریت محترم وبلاگ بیان وام می گیرم; هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. فراموش نکنیم که زکات علم نشر آن است و برای سهیم کردن دیگران در آنچه کسب کرده ایم لحظه‌ای نباید درنگ کنیم. 
این وبسایت با دو آدرس: 
در دسترس می‌باشد.                                                                              
احسان افشارمنش
مشاور و روانشناس بالینی

رزرو وقت مشاوره حضوری برای رزرو وقت روی عکس کلیک کن

سوالات رایج(1)

شنبه, ۱۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۰ ق.ظ

1- چرا در منزل می‌توانم تست هر درس را به صورت مجزا بزنم ولی سر آزمون نمی‌توانم کل تست‌ها را با هم بزنم؟

در منزل برای هر درس تمرکز می‌کنید و از یک درس به درس دیگر نمی‌روید. با تمرین بیش‌تر خودتان را عادت دهید که تمرکز پیدا کنید. سعی کنید روز قبل از آزمون یک‌ بار به طور کامل مباحث آزمون را که شامل تمام درس‌هاست با توجه به زمان و مانند روز آزمون حل کنید و درصد خود را محاسبه کنید.

پرسش هایی که شاید برای شما پیش آمده باشد را 

ادامه سوالات در ادامه همین مطلب دنبال کنید...

2- هنگام تست زدن خیلی شک می‌کنم. راه‌حل چیست؟

شما مطالب را خوانده‌اید ولی هنوز به آن تسلط کامل پیدا نکرده‌اید. ابتدا باید درس‌ها را دقیق بخوانید و سپس تمرین حل کنید و در نهایت به تست زدن بپردازید.


3- آیا در حین آزمون‌ دادن می‌توانم برخلاف ترتیب دفترچه یا ترتیب دیگری به درس‌ها پاسخ دهم؟

سعی کنید ترتیب درس‌ها را در دفترچه به هم نزنید؛ چون باعث اتلاف وقت می‌شود. در ضمن این درس‌ها بر مبنای اصول روان‌شناسی مرتب شده‌اند.


4- اگر وقت پیشنهادی یک درس تمام شد و تعدادی سؤال باقی ماند آیا باید به سراغ درس بعدی برویم یا به بقیه‌ی سؤال‌های همان درس جواب دهیم؟

بهتر است سراغ درس بعدی بروید. سعی کنید در درس‌های بعدی وقت ذخیره کنید و در پایان اگر وقت اضافه داشتید دوباره به همان درس بازگردید. البته ضرایب درس‌ها را هم در نظر بگیرید.


5- چرا با داشتن درصد بالا در بعضی از درس‌ها تراز بالایی کسب نمی‌کنم؟

در بعضی از درس‌ها ممکن است سطح سؤال‌ها به گونه‌ای باشد که تعداد زیادی از داوطلبان درصد بالا زده باشند؛ بنابراین در درسی مانند دین و زندگی کسب درصد 50 تراز خوبی کسب نمی‌کند اما ممکن است با درصد 50 در درس ریاضی تراز عالی به دست آورید؛ زیرا در درس ریاضی بیش‌تر دانش‌آموزان نمره‌ی کم‌تر از 50% کسب می‌کنند.

  • احسان افشارمنش

مهارت تست زنی

کنکور

نظرات (۰)

برای نظر دادن اولین نفر باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">